Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincik'de 9 Eylül Gaziler Günü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

        Sincik Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Garnizon Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Şevket Başer, MHP İlçe Başkanı Abuzer Güler, İl Genel Meclis Üyeleri Abuzer Yaşar, Mehmet Karaca, kurum müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Özelmiş'in sunumunu yaptığı program, şehit ve gaziler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Çelenk sunumunun ardından Jandarma Astsubay Nurullah Kayıran, gaziliğin önemini ve gazilerin tarihteki şanlı kahramanlıklarını anlatan konuşmasının ardından anıt önündeki tören sona erdi.

        (AE-BRN-Y)

        19.09.2016 17:54:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler