Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Kimsesiz Çocuklara Dünyayı Aç' projesi

        - Proje kapsamında Ukrayna'dan gelen 30 kimsesiz çocuk, YDA Dalaman Havalimanında törenle karşılandı.

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Çocuklara Dünyayı Aç Projesi kapsamında Ukrayna'dan gelen 30 kimsesiz çocuk, YDA Dalaman Havalimanında törenle karşılandı.

        Havalimanında gördükleri yoğun ilgi nedeniyle mutlu olan çocuklar kendileri için hazırlanan özel karşılama etkinliği için YDA Dalaman Havalimanı yönetimine teşekkür ettiler.

        YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Anex Tour tarafından hayata geçirilen "Çocuklara Dünyayı Aç Projesi"kapsamında YDA Dalaman Havalimanı'nda karşıladığımız Ukrayna'lı çocukları Muğla'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlatarak, "Ukrayna bizim dost ve kardeş ülkemiz. Projeji hazırlayan Anex Tour ekibini de böylesine anlamlı bir proje için tebrik ediyorum. Pojenin dünya çocuklarının kardeşliği için bir örnek olmasını temenni ediyorum. Bölgemizde misafir ettiğimiz Ukraynalı çocukların gelecekte bir Türkiye gönüllüsü olacağına canı yürekten inanıyorum" diye konuştu.

        1 Hafta Tatil Yapacaklar

        Anex Tour Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden ise şu bilgileri paylaştı: "Şirketimiz Anex Tour'un sosyal sorumluluk projesi kapsamında önem verdiği prestijli organizasyonlardan biri olan Ukrayna'da yaşayan kimsesiz yetim çocukları 'Discover The World For Children' etkinliği kapsamında bu yıl ilk de defa Dalaman bölgemizde programladık. Bu güzel çocuklar ilk defa yurtdışına çıkmanın heyecanı ve cennet bölgemizi tanımanın mutluluğu içindeler.

        Bizde aynı onlar gibi bu heyacan ve mutluluğu yaşıyoruz. 1 hafta boyunca Fethiye-Ölüdeniz bölgesinde Liberty Hotels lykia'da misafir edeceğiz. Onlar için 7 gün boyunca çok güzel ve dopdolu eğlenceli bir program hazırladık. Bu organizasyon aşamasında başta emeği geçen Ukrayna Genel Müdürümüz İlker Adıgüzel'e, Ukrayna Büyükelçimiz Yönet Can Tezel'e, Liberty Hotels Lykia Genel Müdürü Mehmet Biçer'e ve YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç'e, şahsım ve şirketim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

        Proje hakkında bilgi veren Anex Tour Ukrayna Pazarlama Müdürü Yulia Krasilnikova,"Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Anex Tour Ukrayna'da 4 yıldan beri bu projeleri geliştiriyoruz. Bu proje kapsamında kimsesiz çocuklardan özellikle spor ve sanat alanında kendilerini gösterenleri Türkiye'ye getirdik. Muğla'ya bugün gelen çocuklar Ukrayna'daki 4 farklı Yetimhanede kalan çocuklar. Çocuklar Muğla'da kaldıkları süre boyunca hem tatil yapacaklar, hem de sosyal etkinliklere katılacaklar" dedi.

        (CC-MB-Y)

        20.09.2016 10:13:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler