Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale'de ücretsiz internet dönemi başladı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA)- Pamukkale Belediyesi, ilçede tüm vatandaşlara yönelik ücretsiz kablosuz internet hizmeti başlattı.

        Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz internet hizmeti Asm 4 mahallede 10 adet kablosuz internet istasyonu ile faaliyete başladı.

        İlçede başta gençler ve öğrenciler olmak üzere tüm ilçe halkına hizmet verecek ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası ilk etapta 4 mahallede kuruldu. Turizm bölgesi Karahayıt'ta 4, Akköy'de 1 olmak üzere, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Asmalıevler'de 2 ve Yunusemre mahallesinde 3 toplamda ise 10 adet ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

        Güneşten kendi enerjisini üreten istasyonlarda vatandaş hem cep telefonunu şarj edebiliyor hem de istasyonun 50 metre çapında interneti ücretsiz kullanabiliyor.

        Kısa zamanda ücretsiz internet hizmetinin tüm ilçe geneline yayılacağını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "29 aylık dönemimizde yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle önemli bir mesafe aldık. Dönemimiz içerisinde de inşallah ortaya çıkan eserlerimizle modern bir Pamukkale'nin fotoğrafını ortaya çıkarmış olacağız..Bilgi kaynağı olan ve iletişimden, insanların birçok işlemini üzerinden yapabildiği internet, günümüzde artık vazgeçilmezler arasında.Biz de gençlerimize, vatandaşlarımıza her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti vermeye başladık. İlk etapta turizm bölgemize ve üniversite öğrencilerimizin yoğun olduğu 4 mahallemizde toplam 10 adet ücretsiz kablosuz internet istasyonu ve şarj noktası kurduk. Bir istasyondan aynı anda 6 kişi telefonunu şarj edebilir ve ücretsiz internetten faydalanabilir durumda. İnşallah kısa zamanda ücretsiz internet istasyonu ve şarj noktası tüm mahallelerimize yayılacak. Çalışmamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (MT-Y)

        20.09.2016 13:10:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler