Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Büyükşehir meclisi Acıpayam'da toplandı

        (Fotoğraflı)

        Medeni Topaloğlu

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında Acıpayam'da toplandı.

        Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının ilk birleşimini Acıpayam ilçesinde yaptı.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleşen toplantı Büyükşehir'in hizmetlerini ve 121 Dev Proje'yi anlatan tanıtım filmi gösterimi ile başladı.

        Konuşmasına şehit ve gazileri anarak başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "15 Temmuz'da da birçok şehidimiz ve 2 binin üzerinde gazimiz var. Milletimiz Anadolu'yu yurt edinme noktasında canlarını, kanlarını vermiş. Biz de bayrağımıza, vatanımıza sevdalı olarak ülkemizin daha iyi daha güzele gitmesi için çalışacağız. Ancak o zaman şehit ve gazilerin haklarını ödemiş olabiliriz. Herkesin bir sevdası var. Bizim sevdamız da Denizli. İnşallah hem Acıpayam hem Denizli için o sevdayla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        Konuşmasının devamında 2016-2017 eğitim-öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Zolan, Büyükşehir'in eğitime destek vermeye devam edeceğini söyledi. Başkan Zolan konuşmasını şöyle sürdürdü: "İki yıl boyunca Acıpayam Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi kol kola verdi, Acıpayam için uyumlu ve gayretli çalışmalar gerçekleştirdi. Bunun sonucunda birçok eserler yapıldı, sıkıntılar giderildi. Büyükşehir sistemini Acıpayam ve Denizlimizle tanıştırdık. Gittiğimiz her yerde 'iyi ki büyükşehir olmuşuz' diyorlar. Büyükşehir demek büyük imkanlar, büyük projeler, büyük işler demek. İnşallah daha güzel işler yapacağız."

        Öte yandan Başkan Zolan ve beraberindekiler toplantı öncesi Acıpayam'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

        (MT-Y)

        20.09.2016 14:30:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler