Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KYK, Milli İrade Sergisi açtı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Selma Kara - Turan Bulut

        Kamera : Selma Kara - Turan Bulut

        KAYSERİ (İHA) - Kredili Yurtlar Kurumu (KYK) Kayseri İl Müdürlüğü, Milli İrade sergisi açtı.

        KYK Erciyes Öğrenci Yurdu kantininde açılan sergiye, KYK İl Müdürü Sakin Terzi, KYK çalışanları ve öğrenciler katıldı. Sergide, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, tüm yurtta çekilmiş 50 fotoğrafın gösterime açıldığını belirten İl Müdürü Sakin Terzi, "Milli İrade Sergisi tüm illerde açıldı. Kayseri'de 50 fotoğraf sergiliyoruz. Fotoğraflarımız Erciyes Öğrenci Yurdunda 1 hafta kaldıktan sonra diğer 7 yurtta sırasıyla sergilenecek. Daha sonra fotoğraflar paylaştırılarak yurtlarımızda kalacak." dedi.

        15 Temmuz gecesi, milletin iradesine şerh konulmak ve ülkenin dış mihrakların da desteğiyle harap edilmek istendiğini belirten İl Müdürü Sakin Terzi, "Bugün burada, 15 Temmuz gecesi gerçekleşen çok güzel bir olay için bir araya geldik. O güzel olay, millet iradesinin düşmanlara verdiği yanıttı. O gecede çekilen fotoğraflar olayın önemini açık ve net biçimde göstermektedir. Fotoğraflarımızı özellikle gençlerin görmesi, milli irade şuurunun gençlerimize aktarılması ve o gece yaşananların unutulmaması için böyle bir etkinlik düzenledik. Allah ülkemize bir daha böyle bir olay yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

        İl Müdürü Sakin Terzi'nin konuşmasının ardından, katılımcılar sergiyi gezdi. Daha sonra, yurt bahçesine, şehit Ömer Halisdemir anısına dikilen ağaç ziyaret edildi ve tüm şehitler için dua okundu.

        (SK)

        21.09.2016 01:14:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler