Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kontrolden çıkan otomobil mucura çarparak durabildi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Cuma Sarı

        Kamera : Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Adıyaman karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Mustafa Arslan idaresindeki 02 KK 165 plakalı araç ilçeye 10 kilometre mesafede bulunan Üstüntaş Mahallesi mevkine geldiğinde yol yapım çalışmaları için kazılan çukur ve çizgileri fark edemeyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç yol kenarında dökülen mucur malzemelerine çarparak durabildi. Mustafa Arslan kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, vücudunun değişik yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Kaza yapan araçta hasar meydana geldi.

        Araç sürücüsü Arslan " Ben Adıyaman'da oturuyorum. Yolun böyle kazıldığını bilmiyordum, normal seyrimde yol alırken birden araç tekerleğim bir çukura düştü, ne yaptıysam yolun tamamı kazıldığından direksiyon hakimiyetini sağlayamadım. Yol kenarına dökülen mucur malzemesine çarparak durabildim" diye konuştu.

        (CS-AOA-Y)

        21.09.2016 09:33:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler