Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Yol Çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hacettepe Mahallesi Şehit Adil Yıldız Caddesi'nde bulunan Tuz Gediği mevkiinde parke ve bordür yenileme çalışmalarına başladı.

        Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğünden bilgi alan Başkan Şahiner, "Her zaman söylüyoruz hizmet götürmediğimiz mahalle ve sokak kalmayacak. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin biz onlara hizmet için buradayız. O parti bu parti söylemlerine itibar vermeden bütün hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Örnekevler mahallesi, Yenidoğan mahallesi ve Ahmet Yesevi mevkiinde yaptığımız asfalt çalışmalarımızdan sonra Tuz gediğinde de çalışmalara başladık. Yollar artık çukurlardan, çamurdan ve tozdan kurtulacak. Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

        (SŞ-BÖ)

        21.09.2016 12:02:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler