Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu Ticaret Borsası'nın projesine DOKA desteği

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Ticaret Borsası tarafından hazırlanan 'Kaliteli Fındık Yetiştiriciliği' adlı proje, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenmeye değer bulunarak kabul edildi.

        Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye Ticaret Borsası'nın da proje ortağı olduğu, DOKA'nın teknik desteği ile başlatılan proje kapsamında üretim odaklı kaliteli fındık yetiştiriciliği konusunda Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden akademisyenler tarafından 6 gün boyunca eğitim verilecek. Eğitimin 2 günü Altınordu, 2 günü Fatsa ve 2 günü de Ünye'de yapılacak.

        Konuyla ilgili olarak proje açılışında bir konuşma yapan Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, "Dünya her anlamıyla hızla değişmektedir. Bu değişim kendiliğinden değil, planlar, programlar ve de en önemlisi projelerle şekillenmektedir. İşte bu anlayış içerisinde biz de bünyemizde bir proje ofisi oluşturup, gelişerek değişen dünya normlarına uygun projeleri hayata geçirme çalışmalarına başladık. Bu anlamda proje ofisimiz projeler oluşturmaya ve oluşturulan bu projeleri hayata geçirmeye başlamıştır" dedi.

        (MAK-SLH)

        21.09.2016 14:02:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler