Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi Kreşleri'nde büyük heyecan

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi'nin Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri'nde yeni eğitim yılı başladı.

        Konyaaltı Belediyesi bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri'nde 2016-2017 eğitim yılı başladı. Bu yıl ilk kez annelerinden ayrılıp kreşe başlayan miniklerin heyecanlı olduğu gözlenirken, geçtiğimiz yıldan deneyimli olanların mutlu ve özgüvenli oldukları gözlerden kaçmadı. Yeni eğitim ve öğretim dönemine "merhaba" diyen minikler, sevinç içinde sınıflarına koştu.

        Uncalı ve Gürsu Mahalleleri'nde hizmet veren, tam donanımlı 2 kreş ile okul öncesi çocuklarının eğitimlerine büyük katkı sunan Konyaaltı Belediyesi, miniklerin eğitimi için tüm imkanlarını seferber ediyor.

        225 minik öğrenci ders başı yaptı

        Kreşler, derslikleri, oyun salonları, yemek salonları, kütüphane ve çocukların güvenli bir biçimde oynayabileceği bahçesi ve oyun alanları ile göz dolduruyor. 3, 4, 5 ve 6 yaş grubu çocuklara hizmet veren ve tüm ayrıntıların çocuklar için düşünüldüğü, toplamda 225 minik öğrencinin devam ettiği kreşlerde, eğitim programları da uygulanmaya başlandı.

        Kreşlerimize büyük talep var

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri'ne büyük talep olduğunu söyledi. Başkan Muhittin Böcek, "Okul öncesi eğitim dönemi, bir milletin eğitim sürecinin başladığı en önemli dönemdir. Kreşlerimizin başarılarını ve çocukların gelişimleri üzerindeki olumlu etkilerini anlatmaya gerek duymuyorum. Bunda sonra da çizgimizi bozmadan aynı sorumluluk duygusuyla hareket ederek çocuklarımız için üstümüze düşen görevi yapacağımızı belirtmek istiyorum. Kreşimizde çalışan görevli arkadaşlarımıza ve bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden velilere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        21.09.2016 14:29:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler