Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağmur Yenişehir'i esir aldı

        (Fotoğraflı)

        Fatih Ak

        BURSA (İHA) - Alt yapı çalışmaları devam eden Bursa'nın Yenişehir ilçesinde sağanak yağmurda mahalleler sular altında kaldı.

        Yağan sağanak yağmurun ardından ilçenin bir çok yerinde vatandaşlar ev ve iş yerlerine girmekte zorlandı. Cadde ve sokakların göle döndüğünü belirten Yenişehirliler, "Yıllardır devam eden çalışmalardan dolayı hep sıkıntı çektik. 2,5 yıldır alt yapı ve arıtma dediler. Sonunda açılış yapıldı, fakat gelin görün ki toz ve çamur içinde olan ilçemizde yağan yağmurlarla ev ve dükkanlarımıza giremez hale geldik" diye dert yandı.

        Yenigün Mahallesi Şehit İrfan Yılmaz Sokağı'nının sular altında kalması vatandaşları isyan ettirirken, sanayi bölgesindeki iş yerlerine ise girilemediği görüldü.

        (FA-MŞ)

        21.09.2016 15:00:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler