Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aşırı hız ve yağış kazaya neden oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Sarıkaya

        AYDIN (İHA) - Aydın Baltaköy karayolunda aşırı hız ve havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkan kum yüklü kamyon yan yatarken, kamyon şoförü ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

        Aydın Baltaköy yolunda, aşırı hız ve havanın yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkan kum yüklü kamyon yan yattı. Kamyonun kasasında bulunan kum boş araziye saçılırken, kamyon sürücüsü ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Kaza Aydın istikametinden Baltaköy yoluna dönülen virajda meydana geldi. İddiaya göre aşırı hız yapan 64 LY 202 plakalı kamyon, havanın da yağışlı olması nedeniyle kontrolden çıkarak boş araziye yan yattı. Kamyon kasasında bulunan kumlar boş tarlaya saçıldı. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan kamyon sürücüsü kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken kazayla da ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

        (MS-MB-Y)

        21.09.2016 15:29:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler