Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon gençler, Akil Gençler'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde faaliyet gösteren Diyarbakır Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunu ekibi Tekirdağ'da düzenlenen Halk Oyunları yarışmasında birinci geldi. Şampiyonluk sevinci yaşayan öğrenciler, kendilerine destek veren Akil Gençler Platformunu ziyaret etti.

        Merkez Bağlar ilçesinde Halk Oyunları ve izcilik gibi sosyal ve kültürel alanda faaliyet gösteren Diyarbakır Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Tekirdağ'da düzenlediği Halk Oyunları yarışmasında birinci oldu. Yıldızlar kategorisinde şampiyon olan halk oyunları ekibi kendilerine maddi ve manevi destek sunan Akil Gençler Platformuna teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Ziyarette konuşan Akil Gençler Platformu Diyarbakır İl Başkanı Engin Özmen iki sene önce İstanbul'da kurulan ve Türkiye'nin 65 ilinde aktif olan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade ederek, "Çocukların ve gençlerin yanında olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Diyarbakırlı gençlerin Türkiye genelinde yapılan bir yarışmada birinci olmalarına çok sevindim. Diyarbakır'ın gençlerinin ve çocuklarının böyle şeylerle anılması bizi çok mutlu ediyor. Biz artık Diyarbakır'ın isminin silah, kurşun gibi kötü şeylerle değil de böyle güzel şeylerle anılmasını istiyoruz. Maddi ve manevi olarak onların yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz" dedi.

        Diyarbakır Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulubü Başkanı Hayriye Doğan ise, Diyarbakır'da en çok lisanslı oyuncusu olan derneklerden biri olduklarını belirterek, "İki yıldır düzenli çalışmalarımız sayesinde bu sene yıldızlar kategorisinde Tekirdağ'da düzenlenen şampiyonada birinci olduk. Sponsorluk anlamında Engin Özmen'e teşekkür etmeye geldi. Kendisine derneğimize yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (EK-MP-Y)

        21.09.2016 16:13:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler