Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağarası Köyüne köy konağı yapılıyor

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Samsat ilçesine bağlı Bağarası Köyüne çok amaçlı olarak kullanılacak bir köy konağı yaptırılıyor.

        İller Bankasının finanse ettiği ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan köy konağının aynı zamanda taziye evi olarak kullanılacağı, köy halkının her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerinde hizmet vereceği belirtildi.

        Samsat İlçe Özel İdaresi Müdürü Mustafa Kandemir ve Bağarası Köyü Muhtarı Nazif Bilgi ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, ilgililerden bilgi aldı.

        Kaymakam Atak yaptığı açıklamada, Kış aylarına girmeden inşaatın tamamlanması için çaba sarf ettiklerini belirterek böylesi güzel bir eserin köy halkına kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

        Kaymakam Atak, "Köylerimizin tamamında çok amaçlı olarak kullanılabilecek bir köy konağı yapılması için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında İller Bankasından talep ettiğimiz ödenekle Bağarası Köyümüze de bir adet köy konağı kazandıracağız. Bölgemizde taziyeler çok yoğun geçmektedir. Bu nedenle geniş mekanlara ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun yanında yaşlı kimseler, engelliler, bayanlar ve toplumun bütün kesimlerince düzenlenecek sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılabilecek bir mekana ihtiyaç duyulmaktadır. İşte bu anlamda kazandırdığımız köy konakları büyük önem taşımaktadır. Başka Valimiz ve İller Bankası ile İl Özel İdaresi yetkililerine, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elemanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (FÇ-BRN-Y)

        21.09.2016 17:01:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler