Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Valiliği'nde koordinasyon toplantısı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valiliği tarafından her ay düzenlenen ve Suriyeli göçmenlere yönelik yapılan yardımların ele alındığı koordinasyon toplantısı yapıldı.

        Valilik konferans salonunda yapılan toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın başkanlık ederken, Birleşmiş Milletler (BM) ile yerel ve ulusal yardım kuruluşu temsilcileri katıldı.

        Toplantının faydalı ve verimli olacağına inandığını belirten Vali Tuna, "Bizim birbirimizi daha iyi tanımaya ihtiyacımız var. Bu çalışmalarda, işbirliği noktasında üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

        Toplantıya katılan BM ve yardım dernekleri temsilcileri, hazırladıkları sunum ve raporları katılımcılarla paylaşarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Toplantıya Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Meral Uçar, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Harran Kaymakamı Temel Ayca, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Viranşehir Kaymakam Vekili Ahmet Yıldız ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

        (Şİ-BRN-)

        21.09.2016 17:52:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler