Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim-Sen, açığa alınan öğretmenlerle alakalı basın açıklaması yaptı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Açığa alınan öğretmenler dolayı Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından basın açıklaması düzenlendi.

        Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından Demokrasi Parkında düzenlenen basın açıklamasına, HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, Eğitim-Sen Adıyaman İl Eş Başkanı Hasan Basri Yorulmaz, Ayşegül Yücetaş, İHD Adıyaman Şube Başkanı Osman Süzen, KESK'e bağlı sendika üyeleri, açığa alınan öğretmenler ve yakınları katıldı.

        Düzenlenen basın açıklamasında konuşan Eğitim-Sen Adıyaman İl Eş Başkanı Hasan Basri Yorulmaz, açığa alınan öğretmenler ile ilgili yapılan inceleme ve soruşturmaların titizlikle yapılması gerektiği ve kurunun yanında yaşın yanmaması gerektiğini ifade etti.

        Eğitim-Sen Adıyaman İl Eş Başkanı Ayşegül Yücetaş ise açıklamasında, " 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kamuda başlatılan hukuksuz ihraçlara açığa almalara derhal son verilmelidir. Darbe girişimiyle somut bağlantısı olmayan kamu personeli en kısa zamanda görevine derhal başlatılmalıdır" şeklinde açıklamalarda bulunarak duruma tepki gösterildi.

        Okunan basın açıklamasının ardından oturma eylemi yapıldı. Oturma eylemi sonrası ise basın açıklamasına katılan katılımcılar dağıldı.

        (CK-AHM)

        21.09.2016 18:32:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler