Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova'da 15 yıllık sorun çözüme kavuşturuldu

        - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; "15 yıllık sorunu çözdük"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede yapımı devam eden hamam kompleksinde incelemelerde bulundu.

        Başkan Kale; "15 yıl önce yapımına başlanılan ve aradan geçen süreç içerisinde tek çivi dahi çakılmayarak atıl bir halde kaderine terk edilen Hamam Kompleksini tamamlama aşamasına getirdik. Böylece 15 yıllık sorunu çözüme kavuşturmuş olduk" dedi.

        Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde yapımına tekrar başlanılan Hamam Kompleksi içerisinde hamam, sauna, düğün salonu, sosyal hizmetler birim ofisleri, otopark, teras kafeteryası bulunduğunu dile getiren Başkan Kale; "Tesisimizin düğün salonu, otopark, dış giydirme, zemin döşemesi, sosyal hizmetler ofisleri, otopark kısımlarımızı tamamladık. Şuan da ısıtma sistemlerinin montajı, su tesisatı döşenmesi, hamam kısmı göbek taşı ile oturma gruplarının yapımı, tavan ve kubbeler ile sauna bölümünün tamamlanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah büyük bir aksilik olmazsa birkaç hafta içerisinde tesisimiz komple tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" şeklinde konuştu.

        "Kapalı Düğün Salonu Sorunu Çözüm Buluyor"

        İlçede özellikle kış aylarında çeşitli cemiyet organizasyonlarının yapılması için kapalı mekan sıkıntısının bulunduğunu dile getiren Başkan Kale, bu sıkıntıyı hamam inşaatı kompleksiyle sonlandırdıklarını söyledi. Kale, şöyle konuştu; "Daha önce belediyemizin üçüncü katında bir adet düğün salonu alanı bulunmaktaydı. Ancak, burası ihtiyaçlara yanıt vermek adına yetersiz kalmaktaydı. Büyükşehir Yasası sonrasında hizmet alanı genişleyen ilçemizde halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına yeni birimlerin oluşması gerekmekteydi. Bizler belediyemizin tüm katlarını hizmet alanına dönüştürdük. Bu nedenle de düğün, sünnet gibi cemiyetlerin yapılabileceği modern bir salonun yapılmasına karar verdik. Geçtiğimiz Nisan ayında yapımını başlattığımız hamam kompleksimizin ikinci katını kapalı düğün salonu şeklinde tasarladık. Burası yaklaşık 700 metrekarelik bir alandır. Böylece ilçemizde yıllardır çözüm bekleyen bu sorunu da hamam kompleksi inşaatımızla ortadan kaldırmış olduk"

        (MB-Y)

        22.09.2016 11:50:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler