Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal'a 150 bin euroluk proje

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler tarafından imzalanan "Kadın Girişimciliğini Geliştirme Projesi" için yaklaşık 150 bin euro AB hibe desteği sağlanacağı kaydedildi.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'nın Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi II (EuropeAid/136279) Hibe Programı çağrısına yönelik olarak Turhal Belediyesi adına sunulmuş olan "Kadın Girişimciliğini Geliştirme Projesi" EuropeAid/136279/ID/ACT/TR/508 referans numaralı proje, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi (IKG-PRO) Sözleşme Makamı tarafından hibe verilmeye hak kazandı. Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'nda düzenlenen törenle karşılıklı imza altına aldı. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler tarafından imzalanan "Kadın Girişimciliğini Geliştirme Projesi" için yaklaşık 150 ber euro AB hibe desteği sağlanacağı bildirildi.

        (Nİ-SLH-Y)

        22.09.2016 13:29:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler