Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencilerden Başkan Demircan'a sürpriz

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Yeni eğitim yılının açılış haftası dolayısıyla Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret eden Okçumusa İlköğretim Okulu öğrencileri, Başkan Demircan'a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

        Okçumusa İlköğretim Okulu öğrencileri, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a sürpriz bir ziyarette bulundu. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının açılış haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete Okul Müdürü Yılmaz İpek, okul aile birliği üyeleri ve veliler katıldı. Sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette heyet, Başkan Demircan'a eğitime verdiği büyük destekten dolayı teşekkür etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek uzun uzun sohbet eden Başkan Demircan, öğrencilerin yaz tatilini nasıl geçirdiklerini de sordu. Miniklerin verdiği cevaplar salondakileri güldürdü. Okul müdürü ve okul aile birliği üyeleriyle de yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Demircan, eğitime verdikleri desteğin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. Demircan, daha sonra öğrencilere hediye takdim ederek yeni eğitim yılında başarılar diledi.

        (HK-Y)

        22.09.2016 16:37:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler