Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda yapılandırma fırsatı başladı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi vergi yapılandırmalarına başladı.

        Hükümet tarafından çıkarılan 6736 sayılı kanunun 2. maddesini kapsayan vergi borçlarını yapılandırma işlemleri Dilovası Belediyesi'nde de başladı. Vergi borcu olan ve borcunu taksitlendirmek isteyen Dilovalı vatandaşlar, 31 Ekim 2016 tarihine kadar belediyeye başvurarak yapılandırmadan yararlanabilecek.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, "Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı Kanun çerçevesinde emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerine ödeme kolaylığı sağlanıyor. Torba Yasa'dan faydalanarak vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasını isteyen vatandaşların 31 Ekim 2016 tarihine kadar Dilovası Belediyesi Emlak Servisine'ne başvurmaları gerekiyor" denildi.

        (İG-RFK-Y)

        23.09.2016 10:44:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler