Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ bölgesinde yağışlar aralıklarla devam edecek

        Halil İbrahim Varlı

        ELAZIĞ (İHA) - Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, bölge genelinde aralıklı gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

        Hafta başından itibaren belirli aralıklarla yağış etkisi altında olan Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da aralıklarla sağanak gök gürültülü yağışların devam edeceği ve yağış öncesinde zaman zaman kuvvetli rüzgar eseceği bildirildi. Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemizde havanın Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da parçalı, çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklığı ise 1-3 derece santigrat azalacağı tahmin edilmektedir" denildi

        Rüzgarların değişik yönlerden hafif kuvvette, yer yer orta kuvvette esmesi beklendiği bildirilen uyarıda, yağış öncesinde ve anında güneybatılı yönlerden yer yer kuvvetli rüzgarın esmesi beklendiği aktarıldı.

        (HİV-MP-Y)

        23.09.2016 11:00:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler