Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basın Mensuplarından Kaymakam Vekiline Ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İsmail Kabakdere

        ÇORUM (İHA) - Osmancık Kaymakamlığına vekaleten atanan Önder Çengel'in görev süresinin dolmasının ardından Osmancık Kaymakamlığına vekaleten Adem Balkanlıoğlu atandı.

        Çorum Valisi Necmeddin Kılıç'ın talimatıyla Osmancık Kaymakamlığı vekaleten atanan Adem Balkanlıoğlu görevine başladı.

        İlçede görev yapan basın mensupları Kaymakam Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete İhlas Haber Ajansı Osmancık Temsilcisi İsmail Kabakdere, Osmancık Gazetesi Sahibi Özkan Özçelik ve Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere katıldı.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade eden Kaymakam Balkanlıoğlu, kendisinin de bu bölgelere yabancı olmadığını ilçe de uyum sorunu yaşamayacağını ifade etti. Kısa sürmesi beklenen görev süresi boyunca basın mensupları ile birlikte verimli bir çalışma yapacaklarına inandığını ifade etti.

        Adem Balkanlıoğlu Kimdir?

        Osmancık Kaymakam vekilliği görevine atanan Adem Balkanlıoğlu Çorum'un Sungurlu İlçesine bağlı Aşağı Fındıklı Köyünde doğdu. 28 yaşındaki Balkanlıoğlu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunu. 1,5 yıl Maliye Müfettiş yardımcılığı yaptı. Çorum Valiliği'nde Aday Kaymakam olarak stajını yürüten ve Çorum Valisi'nin talimatı ile Osmancık Kaymakam vekilliğine getirilen Balkanlıoğlu nişanlı.

        (İK-BÖ)

        23.09.2016 12:09:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler