Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demokrasi şehitleri için program düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından 15 Temmuz şehitleri için bir program düzenlendi.

        Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Çiçekli ve Yalçın Tunçeli, AK Parti İlçe Başkanı Ali Bulut, kurum amirleri ve öğrenci velilerinin katıldı programda, 15 Temmuz sürecini anlatan videolar izlendi.

        15 Temmuz şehitleri için dua yapılmasının ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Osman Üstündağ, demokrasinin daima yanında olduklarını belirtti.

        Programda konuşan Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Rabia Burcu Kalender ise, "15 Temmuz 2016 tarihi cumhuriyet ve demokrasi tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. 19 Mayıs 1919'da başlayan İstiklalimize bir darbe vurulmaya çalışıldığı, cumhuriyet tarihi boyunca ülkemiz birçok darbeye şahit oldu. 15 Temmuz darbesini farklı kılan, bu darbe teşebbüsünün halk tarafından bertaraf edilmesidir" dedi.

        Program, davetlilere hediye verilmesinin ardından sona erdi.

        (MSA-Y)

        23.09.2016 12:49:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler