Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bedirhan Yücel Futbol Turnuvası finali duygusal anlara sahne oldu

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde ikamet eden ve geçtiğimiz yıl 14 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Bedirhan Yücel'in anısına Eyüp Belediyesi futbol turnuvası düzenledi.

        Eyüp Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri işbirliği ile düzenlenen turnuvaya 12 takım katıldı. Yaklaşık bir aydır devam eden turnuvanın final maçı da Eyüp stadında Parseller ve Kemerburgaz spor kulüpleri arasında oynandı. Parseller spor kulübünün 1-0 kazandığı ve şampiyon olduğu final maçına Bedirhan'ın Annesi Hatice Yücel ve Babası İbrahim Yücel ile Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Amatör spor kulüpleri birliği Başkanı Metin Çırpan, kulüp yöneticileri, futbolcuları ve vatandaşlar katıldı.

        14 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Bedirhan Yücel'in ismi Eyüp Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl oturduğu semtteki bir parka verilmişti. İmar Spor Kulübü'nün de futbolcusu olan Bedirhan, okuduğu okulda da arkadaşları tarafından oldukça sevilen bir isimdi.

        Eyüp stadında gerçekleştirilen final maçı sonrası şampiyon olan Parseller spor kulübünün futbolcuları kazandıkları kupayı Bedirhan'ın ailesine hediye etmesi herkesi duygulandırdı. Minik Bedirhan'ın annesi Hatice Yücel, bu davranış karşısında gözyaşlarını tutamazken, Baba İbrahim Yücel de "Başta belediye başkanımız olmak üzere turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Futbolculara madalyalarını veren ve dereceye giren takımları kutlayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da " Önümüzdeki yıl diğer takımlardan da derece bekliyorum ve centilmence bir turnuva olduğu için hepinizi tebrik ediyorum. Bedirhan kardeşimizin hatırasına güzel bir turnuva oldu. Tüm yöneticilere ve sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Dereceye giren takımlarımızın sporcularına da Vialand tema park bileti hediye ediyorum gönlünüzce eğlenin" diye konuştu.

        Başkan Aydın ayrıca aileye üzerinde Bedirhan Yücel'in fotoğrafının da yer aldığı bir plaket takdim etti. Daha sonra Amatör spor kulüpleri birliğinin yöneticileri de turnuvaya katılan takımlara plaketlerini verdi. Baba İbrahim Yücel ve anne Hatice Yücel, çekilen hatıra fotoğrafının ardından tüm sporcuları tek tek tebrik etti.

        (HB-ÖK-Y)

        23.09.2016 13:25:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler