Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gediz Muhipler Kültür Salonu ile Muhipler Fatihspor Kulübü arasına tonoz çatı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Muhipler Kültür Salonu ile Muhipler Fatihspor Kulübü binaları arasındaki alan tonoz çatı ile kapatılıyor.

        Gediz Belediyesi tarafından yaptırılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Muhipler Mahallesi Kültür Salonu ile Muhipler Fatihspor Kulübü arasındaki alandan daha iyi verim alabilmek için yazın güneşten, kışın yağışlı havalardan korunmak üzere tonoz çatı uygulaması ile kapatıldığını söyledi.

        Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Ülkemizin gelenek ve görenekleri içerisinde önemli bir yere sahip olan düğünlerin yapıldığı alanlar düğün sahipleri tarafından özenle seçilmektedir. Bu nedenle kentlerdeki düğün salonları önemli bir görevi yerine getirmektedir. 2006 yılında Muhipler Mahallemizde yeniden inşa edilen kültür salonu; yazın ve kışın gerçekleştirilecek düğünlere ev sahipliği yapabilecek nitelikte bir düğün salonu. Muhipler Kültür Salonu ile Muhipler Fatihspor Kulübü arasındaki alanın daha verimli kullanılması için üzeri tonoz çatı ile kapatılarak Muhipler Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulacaktır. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.(MA-EFE)

        23.09.2016 16:28:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler