Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı, danışma meclisi toplantısında buluştu

        (Fotoğraflı)

        Burak Türker

        BURSA (İHA) - AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı 40'ıncı genişletilmiş danışma meclis toplantısında 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.

        Nilüfer ilçe teşkilatının yaptığı genişletilmiş danışma meclis toplantısının ana konusunun 15 Temmuz darbe gidişimi olduğunu ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, "Toplantı öncesi 15 Temmuz şehitleri için Kuran-ı Kerim okundu. Danışma meclisi toplantımızın 15 Temmuz'dan sonra ilkini gerçekleştiriyoruz. Bugün teşkilatımızın mensuplarıyla ve üyelerimizle birlikte burada bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bugünkü toplantının ana teması 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar 15 Temmuz ülkemiz ve dünya barışı için önemli Cumhurbaşkanımızın BM'de verdiği mesajlar bizimde içimizde bizde bu mesajları bu salonlardan vermek istiyoruz" dedi.

        AK Parti kurumsal yapısı olan bir parti biz düzenli olarak danışma meclisi toplantıları yaptıklarını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, "17 ilçemizde belirli bir takvim dahilinde ilçe danışma meclisi toplantıları yapılıyor. Daha sonra da il danışma meclisi toplantısı yapılıyor. Bu toplantıdaki maksat gündemi vekil arkadaşlarımızla birlikte değerlendirmek hem de ilçe teşkilatının tüm kademeleriyle bir araya gelerek istişare mekanizmasında sürekli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Biz de vekiller olarak gündemdeki konuları teşkilatımızla paylaşmış oluyoruz" şeklinde konuştu.

        AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise "14 Ağustos 2001'de o zamanın şartlarında millet kendi içinden çıkmış kendisine lider olarak belirlediği Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti'nin tabelasını parti binalarına asmıştır. Partimizin tüzüğü gereği her ay biz parti ilçe danışma meclisleri ve il danışma meclisleri yapmaktayız. Nilüfer ilçe teşkilatımızın danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdik. İnşallah çok verimli toplantılar yapacağız. Bu Eylül ayının ilk toplantısı bütün ilçelerimizde önümüzdeki haftanın Cuma gününe kadar ilçe danışma meclisi toplantılarını yapacağız. Ülkemiz çok önemli günler geçiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız BM'de dünyaya yüksek sesle mazlumların sesi ve yanında olduğumuzu 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütünün ülkemize dayatmaya çalışmış olduğu darbe teşebbüsünü yüksek sesle haykırarak anlattılar" dedi.

        (BRK-ÖK-Y)

        24.09.2016 10:46:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler