Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didimli yardımsevenler yeni çalışmaların startını verdi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi, yaz döneminin sona ermesinin ardından faaliyetlerini hızlandırmak amacıyla işbirliği ve fikir alış verişi için düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.

        Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi üyeleri kahvaltıda biraraya geldi. İlçemiz Didim'de Eğitim ve Sağlık başta olmak üzere sosyal yardımlaşma ve benzeri bir çok konuda örnek adımlar atan TYSD Didim Şubesi yaz döneminde ara verdiği etkinlikleri kış döneminde sürdürmek ve bu konuda fikir alış verişi için kahvaltı düzenledi. TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe şube üyeleri yoğun katılım sağladı. TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan Didim'de sürdürdükleri etkinlikleri 2016 ve 2017 yılında sürdüreceklerini ve bu yılda öğrencilere burs yardımını devam ettireceklerini söyledi. Kahvaltının kaynaşma ve dayanışma amacıyla yapıldığını kaydeden Baylan ilerleyen süreçte yeni yapacak çalışmalarla ilgili de fikir alış verişinde bulunduklarını dile getirdi.

        (HÇ-MB-Y)

        24.09.2016 12:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler