Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çiftçi veda ziyaretlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde uzun yıllar Kaymakamlık görevini yürüten Abdullah Çiftçi, Bursa'nın Yenişehir ilçesine atandı.

        Suruç'ta başarılı görevlere imza atarak adından söz ettiren Kaymakam Çiftçi, Şanlıurfa'da veda ziyaretleri kapsamında gezilerine STK'lar da devam etti. Veda ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği'ni ziyaret eden Çiftçi Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'la bir araya geldi. Kaymakam Çiftçi'nin şehit ailelerine ve gazilere her zaman sahip çıktığını dile getiren Yavuz, "Yaptığı özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

        Kaymakam Çiftçi ise "Biz sizlerin ve şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Sizler bu vatan, bu bayrak için savaştınız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ömür diliyorum" şeklinde konuştu.

        Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Suruç'a yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Abdullah Çiftçi'ye teşekkür plaketi verdi.

        (BB-BRN-Y)

        24.09.2016 14:19:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler