Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Osmaniye Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Ali Celal Kaymak

        OSMANİYE (İHA) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türkiye Harp malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

        Ziyarette dernekle ilgili bilgiler veren Başkan Durmuş Öksüz, "Osmaniye nüfus oranına göre en çok şehit veren ilimizdir. Osmaniye'nin 238 şehidi ve 122 gazisi var. 4 gazimizin de hala tedavisi devam etmektedir. Ben ve yönetimim şehit aileleri ve gazilerimize her türlü destek ve yardımı yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca derneğimizin yerini MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli bey bağışlamıştır. Dernek binamızı da Belediye Başkanımız Kadir Kara bey yaptırmıştır. Her ikisine de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Ülkemizin son yılların en sıkıntılı döneminden geçtiğini ifade eden TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, "Bilindiği gibi ülkemiz terör belası ile mücadele etmektedir. Ayrıca menfur bir darbe teşebbüsünü yaşadık. Ancak bütün bunlara rağmen Türk Devleti ve Milleti büyüktür. Bütün bunlarla başa çıkacak güçtedir. Bizlerin görevi de bu güzel vatanımıza birlik ve beraberlik içerisinde sahip çıkmaktır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır düsturu ile hepimiz bu vatan için canımızı vermeye hazırız. Buradaki ailelerimizin bu uğurda şehit ve gazileri olmuştur. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlık ve şifalar diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Bize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız" diye konuştu.

        Konuşmanın ardından Yılmaz Karaca derneğin şeref defterini imzaladı. Başkan Durmuş Öksüz de Karaca'ya dernek flaması ve Şehitler Albümü hediye etti. Ziyarete OGC Başkanı İsrafil Avcı ve yönetim kurul üyeleri de katıldı.

        (ACK-Y)

        24.09.2016 14:24:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler