Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım caddelerine renkli dokunuş

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Yıldırım Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklara renkli çöp konteynırları yerleştiriyor.

        Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları renkli çöp konteynırları ile donatarak temizlik hizmetinde örnek bir uygulamaya imza attı. İlçedeki ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklardaki 400 litrelik çöp konteynırlarının yerine sarı, mor, yeşil ve türkuaz bin 100 litrelik çöp konteynırlarının yerleştirilmesine başlandı.

        Göreve geldikleri ilk günden itibaren öncü uygulamalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ı çevre dostu temiz bir şehir yapmak hedefiyle temizlikte bir çok yeniliği gerçekleştirdik. İlçemizi her alanda farklı noktaya getirmek maksadıyla caddelere ve sokaklara estetik bir dokunuş yapmak istedik. Renkli konteynırlar ilçe sokaklarına çok yakıştı" diye konuştu.

        (MŞ)

        24.09.2016 14:31:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler