Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli'de cinayet zanlısına polis baskını

        (Fotoğraflı)

        Veysel Karahan

        AYDIN (İHA) - Cinayet ve hırsızlık gibi suçlardan hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ö., Nazilli Polisinin nefes kesen operasyonuyla yakalandı. Adliyeye çıkarılan M.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre, 1990'lı yıllarda işlediği cinayet ve hırsızlık suçlarından 49 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan Nazillili M.Ö. (44), 9 yıl cezaevinde yatmasının ardından 2000'de çıkarılan Rahşan Affı ile serbest bırakıldı. Hapisten çıkmasının ardından hırsızlık suçu işleyen M.Ö'nün n infazı patladı ve suçları tekrar cezaya dönüştü.

        EVİNDE BASILDI

        7 hırsızlık, 1 cinayet suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan M.Ö., çeşitli illerde uzun yıllar güvenlik güçlerinden kaçmayı başardı. Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin incelemelerin ardından, ilçede olduğu tespit edilen suç makinesi, polisin nefes kesen ev baskınıyla yakalandı.

        Adli makamlara teslim edilen M.Ö., buradan Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

        (VK-MB-Y)

        24.09.2016 16:45:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler