Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuzu ve Kahveci ailelerinin mutlu günü

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kahveci dünya evine girdi.

        AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Mustafa Kahveci, belediyede Peyzaj Mimarı olarak görev yapan Zeliha Ela Kuzu ile Erzurum Polat Otelde dünya evine girdi. Mehter takımı eşliğinde salona giren çiftin düğününe, siyaset ve iş dünyasından birçok davetli katıldı. Nikahı Büyükşehir Belediye Başkan'ı Mehmet Sekmen kıyarken, nikaha şahitliği ise, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Cumhurbaşkanı Eski Danışmanı Mehmet Göze, Mareşal Çakmak Hastanesi Başhekimi Hulki Aşır, Erzurum B. Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Mevlut Doğan, Erzurum B. Belediye Meclis 2. Başkan Vekili Ömer Düzgün, Erzurum B. Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Erzurum B. Belediyesi Genel Sekreter Yard. Selami Keskin ve Ak Parti Erzurum Eski Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman yaptı.

        Nikahı kıyan Belediye Başkan'ı Sekmen, gençlere bir ömür saadet dilerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç çocuk şartını hatırlattı. Ardından Milletvekili Aydemirde genç çifte ömür boyu mutluluk diledi ve çiftin evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. Hatıra fotoğrafı çektiren protokol ve davetlilerin katılımıyla düğün ilerleyen saatlere kadar devam etti.

        (ERZ-Y)

        25.09.2016 09:25:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler