Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çakırbeyli organik pazarına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Beşer Çeken

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediyesi sadece organik tarım ürünlerinin satışının yapılabileceği Çakırbeyli Köy Pazarını hizmete açtı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ,Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Çakırbeyli muhtarı Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaşla geçekleştirdiği açılışın ardından pazarda alışveriş yaptı.

        Yerli üreticinin organik ürünlerini halkla Çakırbeyli'de buluşturduklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "Burada üretici ve tüketici var. Herhangi bir aracı yok. Çok kısa zaman içinde Çakırbeyliye çevre ilerden bile vatandaşlar gelecek.Çakırbeyli'nin hak ettiği yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Çok daha fazla yerel üreticimiz burada tezgah açmak isteyecek. Bizim kriterimiz belli. Organik olacak, aracısız olacak. Çakırbeyliye ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        Çakırbeyli muhtarı Mehmet Demir konuşmasınsa, Başkan Çerçioğlu'nun Çakırbeyli'nin vizyonunu değiştirdiğini söyledi

        (BÇ-MB-Y)

        25.09.2016 15:09:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler