Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tayini çıkan savcı ve hakime veda yemeği

        (Fotoğraflı)

        Engin Ertürk

        VAN (İHA) - Van'ın Başkale ilçesinden İstanbul'a tayinleri çıkan hakim ve savcı için veda yemeği verildi.

        Başkale Kaymakamlığı tarafından tayini çıkan Başkale Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Cankı ile eşi hakime Elif Sevgi Cankı için bir otelde veda yemeği verildi. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Himmet Polat, adliyede görevli hakimler ve kurum amirlerinin katıldığı yemeğin ardından Kaymakam Abdulselam Öztürk tarafından Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Cankı ile eşi hakime Elif Sevgi Cankı'ya plaket verildi. Burada bir konuşma yapan Kaymakamı Öztürk, "Başkale'de geçen süre zarfında birlikte çalıştığımız Cumhuriyet Başsavcımız Orhan Cankı ile eşi hakime Elif Sevgi Cankı görevinde başarılıydı, kendilerine teşekkür ediyorum. Onlardan ayrı kalacağımız içinde üzüntü yaşıyoruz. Gidecekleri yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

        Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Cankı ise, Kaymakam Öztürk'e düzenlediği veda yemeği ve plaket için teşekkür ederek, "Yaklaşık bir buçuk yıl çalıştım. Başkale halkında memnunun. Bir yerin güzelliği insanlarıdır, ben Başkale'den memnundum, görev süremiz bitti ve bundan sonra başka yerde hizmet vereceğiz" diye konuştu.

        (EE-MSA-Y)

        25.09.2016 16:28:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler