Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Belediyespor: 2 - Finike Belediyespor:0

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA) - Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grupta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, Ligin ikinci maçında kendi evinde ağırladığı Finike Belediyespor'u 2-0 yendi. Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ilk maçı kazanarak moral buldu.

        Maça hızlı başlayan Korkuteli Belediyespor, maçın henüz 13. Dakikasında Doğancan'ın golü ile 1-0 öne geçti. Ataklarını arttıran Korkuteli Belediyespor, mutlak gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın 43. dakikasında Ali'nin penaltıdan attığı gol ile durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı 2-0 Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

        İkinci yarıda da karşılıklı atakları değerlendiremeyen Korkuteli Belediyespor ve Finike Belediyespor, karşılaşmada başka gol olmayınca Korkuteli Belediyespor, Finike Belediyespor'u 2-0 yendi. Karşılaşmayı Abdullah Uğur Sarı, Cevher Ahen ve Hayri Kıvanç hakem üçlüsü yönetti. Korkuteli Belediyespor, 100. Yıl Atatürk stadyumunda yapılacak bakımdan dolayı 4 hafta deplasmanda oynayacak.

        (AD-EG-Y)

        25.09.2016 17:57:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler