Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

        - "Gençler, en büyük dinamiğimizdir"

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin en büyük dinamikleri olduğunu belirterek, "Bizlerin, yaptığımız yatırımlarla gençleri teşvik etmemiz gerekiyor. Kepez Belediyesi olarak gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların doğru ortamlarda doğru şekillerde kendilerini geliştirmesi için gece gündüz mesai harcıyoruz" dedi.

        Çocuk Meclisi ile çocuklar ilçe yönetiminde söz sahibi oldu

        Kepez Belediyesi'nin çeşitli nedenlerle sünnet olamamış çocuklar için organize ettiği ve geleneksel sünnet töreni ile yüzlerce çocuk erkekliğe ilk adımını atarken, hız tutkunu gençler için güvenli bir ortamda otomobil slalom yarışları düzenleniyor. Yaz döneminde ücretsiz olarak açılan spor okullarında 3 bine yakın öğrenci faydalanırken, Kepez Belediyesi ve Antalya Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile trafik kuralları konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla başlatılan eğitim projesinde binlerce çocuk trafikte daha güvenli hale geliyor. Kepez Belediyesi tarafından, Kepez Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile de Türkiye'de ilk kez kurulan Çocuk Meclisi ile çocuklar ilçe yönetiminde söz sahibi oldu.

        "Gençler, en büyük dinamiğimizdir"

        Toplumun gençlere ve onların fikirlerine ihtiyacı olduğunu, ancak bu şekilde daha ileriye gidilebileceğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençler, en büyük dinamiğimizdir. Bizlerin, yaptığımız yatırımlarla gençleri teşvik etmemiz gerekiyor. Kepez Belediyesi olarak gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların doğru ortamlarda doğru şekillerde kendilerini geliştirmesi için gece gündüz mesai harcıyoruz" dedi.

        26.09.2016 11:40:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler