Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşikdüzü'ndeki selin ardından

        - Afet sonrası Beşikdüzü ilçesinde yaralar sarılıyor

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi son yılların en büyük afet olayının yaşandığı Beşikdüzü ilçesinde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

        İlçede merkez ve kırsal mahalleler olmak üzere iki kademli çalışma yürütülürken, tüm kırsal mahallelerde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çalışma gerçekleştiriliyor. İlçe merkezinde ise temizlik çalışmalarında önemli oranda yol alındı. Kaba hafriyatlar kaldırılırken yıkama çalışmaları yüzde 65 oranında tamamlandı. İlçe merkezinde yıkama çalışmaları ile birlikte kanal ve bodrum temizliklerine devam ediliyor.

        İlçede sürdürülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, son kanal temizleninceye, son sokak yıkanıncaya kadar çalışmalarına ara vermeyeceklerini ifade etti. Gümrükçüoğlu, "Beşikdüzü'müzde eğitim bugün tekrar başladı. Okullarımızı dezenfekte ettik, tüm okullarımıza öğrenci sayısına oranla içme suyu bıraktık, okullarımızdaki tüm temizlik çalışmalarını gerçekleştirdik. Beşikdüzü'nde çalışmalarımız hem kırsal mahallelerde hem ilçe merkezinde sürüyor. Önemli oranda ilerleme kaydettik" dedi.

        (BK-ÖS-Y)

        26.09.2016 15:25:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler