Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğiz'de otomobil şarampole devrildi; 4 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu 4 kişi yaralandı.

        Kaza, Ekincik koyu rampasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz'den, Ekincik Mahallesi istikametine seyir halinde olan 48 E 0002 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

        Yoldan çıkan otomobil yol kenarındaki uçuruma sürüklenerek yaklaşık 20 metre mesafede ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü Şerif Doğan (48) ve araçta yolcu olarak bulunan Aysel Doğan (41), Buğra Doğan (16), Kübra Batan (24) yaralandı.

        Görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Köyceğiz Grup Amirliği ekipleri yaralıları araçtan çıkardı. Araçtan çıkarılan yararlılar ilk müdahalelerinin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

        (CC-İK)

        26.09.2016 15:52:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler