Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da futbol maçları 9 Ekim'de başlıyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - 2016-2017 futbol sezonu kura çekimi Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

        Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, İl Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yüzak, Futbol İl Temsilcisi Aslan Tayhan, Disiplin Kurulu Başkanı Musa Eraslan, Tüm Spor Adamları Derneği Başkanı Erol Yıldırım ve spor kulübü temsilcilerinin katıldığı toplantıda amatör futbol liglerinin 9 Ekim Cumartesi günü oynanması kararlaştırıldı. Kura çekimi öncesinde konuşan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, "Bu sezon 11 takımın mücadele edeceği Ağrı amatöründe ligden kopmaların önlenmesi, deplasman giderlerinin azaltılması için bir dizi tedbir aldık. Buna göre bu sezon ilimizdeki takımları mesafelerine göre gruplandırdık. İki grupta yapılacak müsabakalardan sonra gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar ile en iyi üçüncü takım play-off grubuna yükselecek. Bu takımların kendi aralarında oynayacakları maçlar sonunda şampiyon takım belli olacak. Bu tedbirlere rağmen lige katıldığı müsabakaya çıkmayan kulüpler hakkında Futbol Müsabaka Talimatının ilgili hükümlerini uygulayacağız" dedi.

        Toplantı sonrasında spor kulüplerine ilk yardım malzemesi dağıtıldı. İlk hafta programı ise Doğu Grubu: Bayazıt Spor - Serhat Spor, Hamur Kümbet Spor-Doğubayazıt Belediye Spor, Diyadin Gençlerbirliği - Ağrı Vefa Spor, Batı Grubu: Patnos Spor-Patnos Gençlik Spor, Ağrı İdmanyurdu - Tutak Spor olarak belirlendi.

        (MSA-Y)

        26.09.2016 18:08:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler