Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit ateşi Aydın'a düştü

        - Uzman Çavuş Süleyman Güneri'nin şehit olduğu öğrenildi

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Şırnak'ta bir grup PKK'lı terörist tarafından, güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve ardından yaşanan çatışmada şehit düşen 6 görevlisinden birinin Aydınlı olduğu öğrenildi.

        Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Mutaflar Köyü'nden olan Uzman Çavuş Jandarma Özel Harekat'ta uzman çavuş olarak görev yapan Süleyman Güneri'nin şehit düştüğü öğrenildi. Bilindiği gibi olay saat 11.00 sıralarında, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında, kentteki sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulan güvenlik noktasında meydana gelmişti. Bir grup PKK'lı terörist, burada görev yapan asker ve koruculara roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırmış saldırının ardından çıkan ve yaklaşık 6 saat süren çatışmada 6 güvenlik görevlisi şehit olmuştu.

        (İK)

        26.09.2016 19:38:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler