Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Güvençer Köprübaşı'nda incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı'na giderek bir dizi etkinlikte bulundu.

        Vali Güvençer Hükümet Konağı önünde Köprübaşı Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Garnizon Komutanı J. Bşçvş. Ferit Güçlü, İlçe daire amirleri ve oda başkanları tarafından karşılandı.

        İlk olarak Kaymakamlık makamında kamu kurum ve kuruluş yöneticileriyle bir araya gelen Vali Güvençer, Kaymakam Abdulkadir Çelik'ten ilçe hakkında detaylı brifing aldı.

        Brifingin ardından Hükümet Konağındaki birimleri tek tek gezerek personeli ziyaret eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, iş ve işlemleri için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

        Hükümet Konağından ayrılarak Belediye Meydanı'nda vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Güvençer daha sonra Köprübaşı Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Zafer Mergen, Vali Güvençer'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi verdi.

        Belediye ziyaretinin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Köprübaşı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek eğitim faaliyetleri hakkında Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Murat Ateş'ten bilgi alan Vali Güvençer, Köprübaşılıların yeni üniversite binasında eğitime sağladıkları katkıdan dolayı Köprübaşı Kalkınma Derneği Başkanı Necmi Alp ve üyelerine duyduğu memnuniyeti belirtti.

        Daha sonra Borlu pazaryerine giden Vali Güvençer, pazar esnafı ile sohbet ederek hayırlı işler diledi.

        (SC-Y)

        27.09.2016 08:57:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler