Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tuzla Belediyesi, Suriyeli sığınmacılara 60. yardım Tırı'nı gönderdi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Tuzla Belediyesi, Suriyeli yetimlerin barınması için prefabrik yapı malzemelerini 2 Tır'la Hatay Kırıkhan'a gönderdi.

        Tuzla Belediyesi, Suriye'deki iç savaştan kaçarak ülkemizde yaşamaya başlayan Suriyeli sığınmacılara yardımını sürdürüyor. Savaş mağduru olup, anne ve babasını kaybeden Suriyeli çocuklar için Hatay Kırıkhan'da yaptırılan yetimhanenin prefabrik yapı malzemeleri, Tuzla Belediyesi ve hayırsever bir işadamı tarafından karşılandı. Tuzla Belediyesi'nin 59. ve 60. Yardım Tırı'na Çayırova'daki fabrikadan yüklenen malzemeler, Hatay Kırıhkan'da Hatay Yardımlaşma Derneği'ne teslim edilmek üzere yola çıktı.

        Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ülkemizde yaşayan sığınmacılara Tuzla Belediyesi ve hayırseverler işbirliğiyle yardım elini uzatmaya devam edeceklerini söyledi.

        (EY-ÖK-Y)

        27.09.2016 09:31:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler