Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemlispor'da Yıldıray Keser Dönemi

        (Fotoğraflı)

        Oktay İnce

        MERSİN (İHA) - UEFA B profesyonel diplomalı Yıldıray Keser, daha önce top kuşturduğu 1. Amötür Küme takımlarından Erdemlispor Kulübü futbol takımı teknik direktörlüğüne getirildi. Kulüp lokalinde Yılmaz için imza töreni gerçekleştirildi.

        İmza töreni öncesinde konuşan Erdemlispor Kulübü Başkan Vekili ve Transfer Komitesi Başkanı Salih Yılmaz, Erdemlispor adına büyük bir transfere imza attıklarını söyledi. Yılmaz, "Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Dünyanın en büyük barış ve kardeşlik projesi olan sporla, Erdemlimizin tanıtımına katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Teknik direktörlüğe Erdemlispor'un eskimeyen futbolcusu Yıldıray hocamızı, sportif direktörlüğe ise Oktay Mavi'yi getirdik. Alt yapıya önem vererek akademik liselere genç sporcular göndereceğiz" dedi.

        "Taraftarlarımıza her maçımıza final havasında çıkarak heyecanı yüksek maçlar izlettireceğiz" diyen Yılmaz, "Yeterki taraftarlarımız bizden desteğini esirgemesin. Erdemli'nin genç sporcularını 'A takıma' motive ederek Erdemlispor'a, spor camiasına kazandıracağız" şeklinde konuştu.

        Yıldıray Keser de yaptığı konuşmada, "Bana Erdemlispor kulübü teknik direktörlüğü teklif edildiğinde çok onur duydum. Erdemlispor'a efsane başkanım Mehmet Morgül'e güvenim tam. Salih Yılmaz başkanıma da Erdemli ve spor adına söyledikleri ve düşündükleri için teşekkür ediyorum. Erdemlispor'da olduğum için çok mutluyum. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum. Hedefimiz gençlerimizi kazanmak olacak, şampiyonluk olacak" dedi.

        (OKİ-Y)

        27.09.2016 10:19:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler