Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın kırsalına büyükşehir desteği

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Tarımsal ve hayvansal üretime desteğini aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Rağıllar Mahallesinde ve hayvan içme suyu ve sulama göleti olarak vatandaşlara hizmet veren 2 gölette temizlik ve büyütme çalışması gerçekleştirdi.

        Kırsal alanlarda ekonomik getiri sağlayan desteklerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde gölet inşa etmesinin yanı sıra vatandaşlara hizmet eden ancak yeterli gelmeyen göletleri de elden geçiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Köprübaşı'na bağlı Rağıllar Mahallesinde hayvan içme suyu ve sulama göleti olarak kullanılan 2 gölette temizlik ve büyütme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla kırsal bölgelerimizde vatandaşlarımıza destek olmak üzere çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan bölgelere gerek sulama gerekse hayvan içme suyu göletleri kazandırıyoruz. Bunun yanı sıra geçmiş dönemlerde yapılan ancak mevcut ihtiyaca cevap veremeyen göletlerimizde de büyütme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz" dedi.

        "Çalışmalarımız sürecek"

        Köprübaşı'na bağlı Rağıllar Mahallesinde de hem hayvan içme suyu göleti hem de sulama göleti olarak kullanılan 2 gölette çalışmalar yapıldığını söyleyen Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, "Göletlerimiz mevsimsel şartlara bağlı olarak zamanla dolmuş. Bu nedenle ekiplerimiz harekete geçerek temizleme ve büyütme çalışması yaptı. Bundan sonraki süreçte de göletlerle ilgili çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek" dedi.

        (SC-Y)

        27.09.2016 10:26:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler