Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meditour 2016 başlıyor

        MERSİN (İHA) - Akdeniz ülkeleri arası turizm hareketini artırmak adına iki yılda bir Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) tarafından organize edilen Akdeniz Turizm Forumu-MEDITOUR 2016, 28 Eylül'de başlıyor.

        Bu yıl 7.'si düzenlenen Akdeniz Turizm Forumu'nun ev sahipliğini Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından takip edilen ve Mersin Valiliği himayelerinde düzenlenen forumun hayata geçmesinde en büyük katkı sunan kuruluşların başında Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı geliyor. Türk Havayolları organizasyonun resmi havayolu iken, destek sunan kurumlar arasında TÜRSAB, TOBB ve SKAL International yer alıyor.

        28 Eylül akşamı düzenlenecek açılış kokteyli ile başlayacak olan organizasyon, 30 Eylül Cuma günü St. Paul Kilisesi'nde okunacak 'MEDITOUR 2016 Deklarasyonu' ile sona erecek.

        Organizasyon süresince Mersin, Akdeniz Kurvaziyerler Limanlar Birliği Başkanı, Dünya Oteller ve Restoranlar Birliği Başkanı, Dünya Turizm Örgütü temsilcileri gibi sektörün önde gelen isimlerinin buluşma noktası olacak.

        Organizasyon, 'Akdeniz'in Yükselen Destinasyonları & Yükselen Destinasyon olarak Akdeniz' sloganı ile gerçekleştirilecek.

        (HSK-Y)

        27.09.2016 11:29:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler