Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STSO'dan oda üyesi işletmelere fuar desteği

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'ndan (KOSGEB) fuar desteği alan oda üyesi işletmeleri, katılacakları fuarda destekleyeceklerini söyledi.

        Kuzu, "İlimizin yöresel ürünlerini fuarlarda tanıtan ve pazarlayan KOSGEB destekli üyelerimizi 2015-2016 yılında katıldıkları fuarlarda iyi sonuç aldıkları bu uygulamayı yaygınlaştırmalı amaçlıyoruz. Odamız üyelerinin yurtiçi fuarlarına, ilimizin yöresel ürünleri dahil her türlü sektörde ürettikleri ürünleri fuar merkezlerinde sergilemesi ve pazar payını arttırması için KOSGEB desteği aldıktan sonraki kalan miktarın da yüzde 50'si oda olarak destekleyeceğiz. Maksadımız üyelerin fuarlarda ilimizde üretilen her türlü ürünleri tanıtmak ve iş hacmini büyütmektir. Oda olarak, fuarlara mutlaka ilginin arttırılması gerekir, genç girişimcilerin istekleri doğrultusunda da gezi amaçlı fuar organizasyonlarını destekliyor ve TOBB yurtdışı gezilerine katılmak isteyen üyelerimizin odamız web sayfasındaki duyuruları takip etmelerini bekliyoruz" dedi.

        (MND-MP-Y)

        27.09.2016 12:33:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler