Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Son Yarım Asrın Hikayesi' projesi anlatıldı

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca tüm Türkiye'de anlatılan "Son Yarım Asrın Hikayesi" projesi Bingöl'de tanıtıldı.

        "Ulusal Gençlik ve Spor Politika Belgesi', Eğitim ve Hayat Boyu Öğrenme, Etik ve İnsani Değerler, Demokratik Katılım ve Yurttaşlık Bilinci ve Gençlik Bilgilendirmesi" temel politika alanlarında yer alan hedefler doğrultusunda gerçekleştirilen proje kapsamında alanında uzman akademisyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu tarafından 1960'lı yıllardan sonra Türkiye'de demokrasi ve ekonomik alanda yaşanan gelişmeler ve bu gelişmelerin uluslararası yansımaları anlatıldı. Gençlik Merkezi konferans salonunda gençlerle bir araya gelen Sofuoğlu, son 50 yılda çeşitli ekonomik krizler, müdahaleler ve sonrasında yaşananlar ile günümüze kadar olan bölümü tarihsel kesitler halinde anlattı.

        (YA-MP-Y)

        27.09.2016 13:38:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler