Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Karamancı Fen Lisesi İzlanda'dan döndü

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA)- Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi İzlanda'nın Reykjavik şehrinde düzenlenen "InSTEM: Innovative Student-Teacher Evolution Model/Yenilikçi Öğrenci-Öğretmen Gelişim Modeli" isimli Erasmus+ KA2 proje toplantısına katıldı.

        Model/Yenilikçi Öğrenci-Öğretmen Gelişim Modeli isimli Erasmus+ KA2 proje toplantısı için İzlanda'nın Reykjavik şehrine giden Namık Karamancı Fen Lisesi Manavgat'a döndü.

        Manavgat Namık Karamancı Fen Lisesi müdürü Hasan Kökçü, "Bilindiği üzere okulumuz akademik başarılarının yanında öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve yabancı dil becerilerinin gelişmesine olanak sağlayan uluslar arası proje çalışmalarında da sadece ilçemizde değil Türkiye'de öncü bir konumdadır. InSTEM olan projemizin üçüncü öğrenci çalışma toplantısı 18-24 Eylül 2016 tarihleri arasında İzlanda'da gerçekleştirildi. Projede Litvanya, İtalya, İzlanda ve Lüksemburg'dan ortaklarımızla STEM yani Fen Bilimleri, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik alanlarında çalışmalar ve araştırmalar yaparak öğrencilerimizin bu alanlardaki mesleklere yönelmelerini teşvik etmeyi amaçlıyoruz. İzlanda çalışma toplantısında okulumuzu proje sorumlusu olan öğretmenimiz ile 2 öğrencimiz temsil etti. Kendilerine okulumuzu başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ediyor, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

        Öte yandan, Projenin bir sonraki toplantısı Kasım ayında İtalya'da gerçekleştirilecek.

        (AK-SÇ-Y)

        27.09.2016 13:52:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler