Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediyesi'nden ölüme terk edilen köpeklere yardım eli

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA)- Konyaaltı Belediyesi, Doyran Mahallesi'nde açlığa ve ölüme terk edilen köpeklere sahip çıktı.

        Doyran Deresi'nin Kuzey yakasında Kabız mevkiine terk edilen köpeklere Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Sağlık Merkezi sahip çıktı. Bölgeye giderek açlığa ve ölüme terk edilen köpekleri sahiplenen Konyaaltı Belediyesi, burada ilk olarak uyuz, iç ve dış parazit aşısı yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından köpekler barınağa getirildi. Günlerdir aç ve susuz kalan köpeklerin karınları doyuruldu. Detaylıca tedavileri yapılan köpekler kısırlaştırılarak gözlem altına alındı.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Hayvanların durumu ile ilgili ihbarı alır almaz ekibimiz bölgeye intikal etti ve hayvanları oradan alarak barınağımıza getirdi. Barınakta ilk olarak hayvanların karınlarını doyurduk ve diğer köpeklerden ayrı bir yere yerleştirdik. Hayvanların içinde tedaviye ihtiyacı olanlara da ilk müdahalelerini yaparak onları da gözlem altına aldık" dedi. Belediye görevlileri ayrıca açlığa dayanamayıp ölen hayvanları da alarak uygun bir yere gömdü.

        (EG-SÇ-Y)

        27.09.2016 14:19:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler