Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eş Başkanlar Silvan'da çalışma alanlarını denetledi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ve DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün Silvan ilçesindeki asfalt ve içme suyu çalışmalarını yerinde denetleyen Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, ilçedeki esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Silvan ilçesinde hem çalışma alanlarını denetledi hem de esnafları ziyaret etti. İlçedeki esnafları gezen Eş Başkanlar, esnaflarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. Eş Başkanlar, ardından Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'nın Bitlis ve Sanayi Caddesi'nde toplam 3.5 kilometrelik yolda yaptığı sıcak asfalt çalışması ile DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün Bitlis Caddesi'nde devam eden içme suyu çalışmasını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Zarar gören esnafa ziyaret

        Silvan Sanayi Sitesi'nde önceki gün bir iş yerinde çıkan yangında zarar gören esnafları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Eş Başkanlar, daha sonra Mescit Mahallesi'nde vefat eden Abdulbaki Diner'in taziyesine katılarak aileye baş sağlığı dileklerini ilettiler.

        (İHA-MP-Y)

        27.09.2016 15:27:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler