Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İtfaiyecilerden Belediye Başkanı Mehmet Kale'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Cihanbeyli İtfaiyesi Amiri Fethi Adıyaman ve personeli, İtfaiye Haftası dolayısıyla Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

        Başkan Kale, ziyarette, itfaiyecilerin haftasını kutlayarak, itfaiye ekibinin 365 gün esasına dayanan yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mehmet Kale, itfaiye çalışanlarının çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti. Başkan Kale, "Bu yıl ülkemizin içerisinde bulunduğu durum nedeniyle daha sade bir şekilde İtfaiye Haftası'nın kutlayacağız. Emeğiniz çok kutsaldır. Büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan, bu gizli kahramanların, bütün İtfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası'nı kutluyorum, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

        (İHA-FM-Y)

        27.09.2016 15:53:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler